ORTEZPROTEZ.jpg

متخصصین ارتز / پروتز با در نظر گرفتن ویژگی های بیومکانیکی مشکل موجود، فرد را ارزیابی می کنند، نیازها را در راستای ارزیابی انجام شده تعیین می کنند، پروتز و ارتز فردی را انتخاب می کنند، با انجام اندازه گیری های فردی طراحی، تولید می کنند، سازگاری پروتز و ارتز را تضمین و کنترل می کنند. در مورد فردی، فناوری‌های جدید و پیشرفت‌ها در کاربردهای حرفه‌ای، آن‌ها اعضای جدا نشدنی تیم سلامت و توانبخشی هستند که آن‌ها را در برنامه‌های خود دنبال و استفاده می‌کنند و نقش فعالی در توسعه دستگاه‌های اصلی دارند. ارزیابی بیمار بر اساس اصول خاص تشریحی و بیومکانیکی، تعیین نیاز آنها، انتخاب، طراحی و ساخت ارتز مناسب با متریال مناسب و همچنین نظارت بر ساخت، ارزیابی ارتز- پروتز ساخته شده بر روی بیمار، اطمینان از ارتز- پروتز بیمار. سازگاری، نظارت بر مواد و فناوری‌های جدید و استفاده از آنها در فعالیت‌های حرفه‌ای و استفاده از آنها در فعالیت‌های حرفه‌ای خود، به طور خلاصه، متخصصان سلامت هستند که نقش فعالی در توسعه مراقبت از بیمار، ترکیب طراحی و تولید دستگاه‌ها و مشارکت دارند. برای افزایش سطح عملکردی و استقلال فرد.