Sağlık Turizmi Derneği Başkanı

“Kendine güven ve başaracağına inan, hedefine ulaşacağın yolda ihtiyaç duyacağın ilk kaynak sensin”

1971 yılında Sivas’ın Gürün ilçesinde doğan Ercan KARAKUŞ İlk ve Ortaokulu Ankara’da okudu. Müteakiben Çankırı Astsubay Hazırlama okulunda askeri lise eğitimini 1988 yılında tamamlamış ve ardından Mamak Muhabere Okulunda sınıf ve branş eğitimlerini alarak 1989 yılında TSK’de göreve başlamıştır. Türkiye’nin bir çok ilinde özellikle doğu ve güneydoğu Anadolu illerinde çeşitli alanlarda başarı ile görev yapmıştır. Son olarak 2014 yılında Sakarya’da MEBS şube Müdürlüğünde görevli iken görevinden ayrılarak emekli olmuştur. 2015 yılında Sağlık Turizmi İle tanışan Ercan KARAKUŞ 2016 yılında Türkiye Sağlık Turizmi Derneği Genel Koordinatörü olarak göreve başlamış bu görevi sırasında Sağlık Turizmi alanında eğitimler organize etmiş, Ticaret Bakanlığı destekli Alım Heyetleri ile 8.Uluslararası Sağlık Turizmi Koordinatörü olarak bulunmuş ve 2018 yılı sonunda Genç Sağlık Turizmi Derneğini kurarak sektöre destek vermeye gayret etmektedir. Ercan KARAKUŞ evli ve 3 çocuk babasıdır. Sigara Kullanmamaktadır.

Adsız_edited.png
baskan-imza.png